A zöld cendol tésztát készítsd el a csomagoláson található utasítások szerint, majd hűtsd le hideg vízben.
A cendol tészta sokáig frissen tartja a textúráját, ha hideg vízben áztatod.
A jackfruitot vágd kisebb darabokra, és tedd félre. Ha konzervet használsz, öntsd le a levét.
A friss jackfruit édesebb, míg a konzerv egy kicsit sósabb lehet, próbáld mindkettőt a saját ízlésed szerint.
Egy pohárba rétegezd a cendol tésztát, majd rakd rá a jackfruit darabokat.
A tészta és a gyümölcs arányát tetszés szerint módosíthatod.
Öntsd rá a kókusztejet és a sűrített tejet, majd add hozzá a palm cukor szirupot, hogy édes ízt kapjon.
A palm cukor szirup helyett használhatsz barna cukrot is, ha azt szereted.
Tálald jégkockákkal, hogy még frissítőbb legyen a desszert.
A jégkockák segítenek, hogy a desszert hűvös és frissítő legyen, különösen meleg napokon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.