A vörös babot főzd meg, amíg puha nem lesz. Ha konzerv babot használsz, akkor ezt a lépést kihagyhatod.
A babot előző este áztathatod, hogy gyorsabban megfőjön.
A kókusztejet egy lábasban melegítsd fel, majd add hozzá a cukrot, és keverd, amíg el nem olvad.
A kókusztej ne forrjon fel, mert akkor elválhat, csak langyosra melegítsd.
A cendol-t (rizslisztből készült zöld csíkok) tedd egy tálba, majd öntsd rá a kókuszos cukros keveréket.
Ha nem találsz cendol-t, helyette zöld színű zselét is használhatsz, hogy hasonló textúrát és színt kapj.
A főtt vörös babot is add hozzá a keverékhez, és jól keverd össze.
A babot csak a tálalás előtt keverd hozzá, hogy megőrizze friss ízét.
A keveréket tálald egy pohárba, majd tedd rá a jeget, hogy frissítően lehűljön.
A jég gyorsan felolvad, így az italt a lehető legfrissebben tálald.
Tálalás előtt friss pandan levéllel díszítsd, ha van.
A pandan levél különleges, édes-aromás ízt ad az italnak, de ha nincs, kihagyhatod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.