A szőlőt, dinnyét és cseresznyét mosd meg alaposan, majd vágd kisebb darabokra.
A gyümölcsöket válaszd frissen, hogy minél ínycsiklandóbb legyen a végső eredmény.
A gyümölcsöket tedd egy nagy tálba, és add hozzá a mézet. Keverd össze őket, hogy a méz jól eloszoljon.
A mézet szobahőmérsékleten könnyebben keverheted el, de ha szükséges, melegítsd egy picit a tálat.
Adj hozzá egy adag jégkockát a gyümölcsökhöz, hogy hűvös legyen.
A jégkockák segítenek az ital frissítésében, és elérheted a kívánt hűtött hatást.
Öntsd hozzá a baracklevet és a sokszínű gyümölcslét. Keverd össze finoman, hogy az ízek jól összefonódjanak.
A gyümölcslé lehet bármilyen, amit kedvelsz, de a friss gyümölcsök mellett a természetes gyümölcslé a legjobb választás.
Tálald az elkészült Hwachae-t poharakba, és ízlés szerint díszítheted további gyümölcsökkel.
A díszítéshez használj friss, apróra vágott gyümölcsöket, hogy még vonzóbb legyen a látvány!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.