Hópehely Hwachae friss gyümölcsökkel és jéggel tálalva

Hópehely Hwachae

A Hwachae egy hagyományos koreai ital, amely a friss gyümölcsök, a méz és a jég kombinációjából készül. Eredetileg egy ünnepi ital volt, de manapság népszerű a nyári hónapokban, amikor frissítő hatású italként fogyasztják. A Hópehely Hwachae különösen kedvelt, mivel a gyümölcsök friss ízét és a jég hűsítő hatását tökéletes egyensúlyban tartja. Ez az ital tökéletes választás, hogy egy meleg nyári napon lehűtsön, miközben tápláló és finom.

Előkészület 10 perc
Elkészítés N/A
Teljes 10 perc
350 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
200 g Szőlő
200 g Dinnye
100 g Cseresznye
2 ek. Méz
1 adag Jégkocka
100 ml Baracklé
100 ml Sokszínű gyümölcslé

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A szőlőt, dinnyét és cseresznyét mosd meg alaposan, majd vágd kisebb darabokra.

    A gyümölcsöket válaszd frissen, hogy minél ínycsiklandóbb legyen a végső eredmény.

    2

    A gyümölcsöket tedd egy nagy tálba, és add hozzá a mézet. Keverd össze őket, hogy a méz jól eloszoljon.

    A mézet szobahőmérsékleten könnyebben keverheted el, de ha szükséges, melegítsd egy picit a tálat.

    3

    Adj hozzá egy adag jégkockát a gyümölcsökhöz, hogy hűvös legyen.

    A jégkockák segítenek az ital frissítésében, és elérheted a kívánt hűtött hatást.

    4

    Öntsd hozzá a baracklevet és a sokszínű gyümölcslét. Keverd össze finoman, hogy az ízek jól összefonódjanak.

    A gyümölcslé lehet bármilyen, amit kedvelsz, de a friss gyümölcsök mellett a természetes gyümölcslé a legjobb választás.

    5

    Tálald az elkészült Hwachae-t poharakba, és ízlés szerint díszítheted további gyümölcsökkel.

    A díszítéshez használj friss, apróra vágott gyümölcsöket, hogy még vonzóbb legyen a látvány!