HĂłpehely Hwachae friss gyĂŒmölcsökkel Ă©s jĂ©ggel tĂĄlalva

HĂłpehely Hwachae

A Hwachae egy hagyomĂĄnyos koreai ital, amely a friss gyĂŒmölcsök, a mĂ©z Ă©s a jĂ©g kombinĂĄciĂłjĂĄbĂłl kĂ©szĂŒl. Eredetileg egy ĂŒnnepi ital volt, de manapsĂĄg nĂ©pszerƱ a nyĂĄri hĂłnapokban, amikor frissĂ­tƑ hatĂĄsĂș italkĂ©nt fogyasztjĂĄk. A HĂłpehely Hwachae kĂŒlönösen kedvelt, mivel a gyĂŒmölcsök friss Ă­zĂ©t Ă©s a jĂ©g hƱsĂ­tƑ hatĂĄsĂĄt tökĂ©letes egyensĂșlyban tartja. Ez az ital tökĂ©letes vĂĄlasztĂĄs, hogy egy meleg nyĂĄri napon lehƱtsön, miközben tĂĄplĂĄlĂł Ă©s finom.

ElƑkĂ©szĂŒlet 10 perc
Elkészítés N/A
Teljes 10 perc
350 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 4
⭕ 200 g SzƑlƑ
⭕ 200 g Dinnye
⭕ 100 g Cseresznye
⭕ 2 ek. MĂ©z
⭕ 1 adag JĂ©gkocka
⭕ 100 ml BaracklĂ©
⭕ 100 ml SokszĂ­nƱ gyĂŒmölcslĂ©

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció

    Elkészítési Lépések

    1

    A szƑlƑt, dinnyĂ©t Ă©s cseresznyĂ©t mosd meg alaposan, majd vĂĄgd kisebb darabokra.

    A gyĂŒmölcsöket vĂĄlaszd frissen, hogy minĂ©l Ă­nycsiklandĂłbb legyen a vĂ©gsƑ eredmĂ©ny.

    2

    A gyĂŒmölcsöket tedd egy nagy tĂĄlba, Ă©s add hozzĂĄ a mĂ©zet. Keverd össze Ƒket, hogy a mĂ©z jĂłl eloszoljon.

    A mĂ©zet szobahƑmĂ©rsĂ©kleten könnyebben keverheted el, de ha szĂŒksĂ©ges, melegĂ­tsd egy picit a tĂĄlat.

    3

    Adj hozzĂĄ egy adag jĂ©gkockĂĄt a gyĂŒmölcsökhöz, hogy hƱvös legyen.

    A jégkockåk segítenek az ital frissítésében, és elérheted a kívånt hƱtött hatåst.

    4

    Öntsd hozzĂĄ a baracklevet Ă©s a sokszĂ­nƱ gyĂŒmölcslĂ©t. Keverd össze finoman, hogy az Ă­zek jĂłl összefonĂłdjanak.

    A gyĂŒmölcslĂ© lehet bĂĄrmilyen, amit kedvelsz, de a friss gyĂŒmölcsök mellett a termĂ©szetes gyĂŒmölcslĂ© a legjobb vĂĄlasztĂĄs.

    5

    TĂĄlald az elkĂ©szĂŒlt Hwachae-t poharakba, Ă©s Ă­zlĂ©s szerint dĂ­szĂ­theted tovĂĄbbi gyĂŒmölcsökkel.

    A dĂ­szĂ­tĂ©shez hasznĂĄlj friss, aprĂłra vĂĄgott gyĂŒmölcsöket, hogy mĂ©g vonzĂłbb legyen a lĂĄtvĂĄny!