A halat vágd apró kockákra, majd tedd egy tálba. Öntsd rá a lime levét, és hagyd állni, hogy a hal \'megfőjön\' a citrusos levetől.
A halat frissnek kell lennie, hogy az ízek valóban kiemelkedjenek. A lime levele biztosítja az autentikus ceviche ízt.
Vágd fel a vöröshagymát apróra, majd add hozzá a halhoz. A hagyma egy kis édességet ad a ceviche-nek, ami jól kiegészíti a savanyú lime ízt.
Ha erősebb hagymaízt szeretnél, a hagymát előre beáztathatod vízbe, hogy kevésbé legyen erős.
Add hozzá az apróra vágott koriandert és a chilipaprikát. A koriander frissességet ad, míg a chili enyhe csípősséggel gazdagítja az ételt.
A chili mennyiségét az ízlésednek megfelelően állíthatod be, hogy ne legyen túl erős, de mégis pikáns.
Hámozd meg és kockázd fel az avokádókat, majd add hozzá a keverékhez. Az avokádó krémessé teszi az ételt, és ellensúlyozza a lime savanykás ízét.
Az avokádó kockákat óvatosan keverd bele, hogy ne törjenek szét a friss ceviche-ben.
Öntsd rá az olívaolajat, és ízlés szerint sózd, borsozd. Keverd alaposan össze, majd hagyd pihenni egy kicsit a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
A ceviche-t frissen, hidegen tálald a legjobb ízek eléréséhez.
Tálald tortillachips-szel, hogy roppanós kontrasztot adjon a puha és friss ceviche-hez.
A tortillachips hozzáadásával egy igazán klasszikus mexikói élményt kapsz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.