Először is, főzd meg a sushi rizst a csomagoláson található utasítás szerint.
A rizst öblítsd le hideg vízben a főzés előtt, hogy eltávolítsd a felesleges keményítőt.
Pár percig hagyd hűlni a rizst, majd keverd hozzá a szójaszószt, szezámmagot és a friss gyömbért.
Ha több ízre vágysz, adj hozzá egy csepp rizs ecetet is, hogy fokozd a savanykás ízt.
Közben, vágd fel az avokádót és a lazacot szeletekre, majd tedd a rizs tetejére.
Az avokádót éles késsel vágd fel, hogy ne nyomd össze, így könnyebben kezelhető.
Szórd meg Tōgarashival (japán fűszerkeverékkel) és a szezámmaggal, majd díszítsd friss zöldhagymával.
A Tōgarashi fűszerkeveréket bátran használhatod, de ha szereted az enyhébb ízeket, inkább próbálj meg kevesebbet adni belőle.
Tálald az ételt az asztalon és élvezd a friss és gazdag ízeket!
Ez az étel ideális nyári napokra, gyors és friss étkezéshez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.