A sushi rizst alaposan öblítsd le, majd főzd meg a csomagolás szerint. Ha elkészült, hagyd kihűlni.
A rizst mindig öblítsd át alaposan, hogy eltávolítsd a felesleges kemikáliákat, és a rizs ne legyen ragacsos.
A tofu-t vágd kis kockákra, és egy serpenyőben 1 evőkanál olívaolajjal pirítsd meg, amíg enyhén megpirul.
A tofu pirítása segít abban, hogy még ízletesebb és ropogósabb legyen. Ha puhább textúrát szeretnél, akkor előtte párolhatod is.
A rizsvinaigrettet készítsd el a rizsvinaigrette alapanyagokból, majd add hozzá a kihűlt rizshez. Keverd össze, hogy az ízek jól összeérjenek.
A rizsvinaigrette ízének legjobban akkor érezhető a hatása, ha a rizst először megfőzöd, és hagyod, hogy jól beszívja.
A friss uborkát és avokádót szeleteld fel vékonyan, és tedd félre. A nori lapot is vágd kis darabokra.
Az avokádó érdemes érettnek lenni, hogy krémes állagot adjon a tálhoz.
Egy tálban rendezd el a rizst, majd tedd rá a pirított tofut, avokádó szeleteket, uborkát és nori lapot.
Az ételt friss korianderrel és szezámmaggal díszítve tálald.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.