A purikat tedd egy tálcára, és finoman nyomd meg közepüket, hogy egy kis fészket alkossanak.
Ha nem találsz friss purit, használhatsz más indiai puffasztott tésztát is.
A joghurtot keverd simára, és ha túl sűrű, adj hozzá egy kis vizet, hogy folyékonyabb legyen.
A joghurt legyen friss, mert ettől lesz igazán krémes és friss az étel.
Tedd a joghurttal töltött purikra a tamarind chutney-t és a cilantro chutney-t.
A tamarind chutney édes és savanyú íze jól kiegészíti a joghurtot, míg a cilantro chutney frissességet ad.
Sprinkeld meg chaat masalával, köménnyel, sóval és borssal, hogy az ízek jól összekeveredjenek.
A chaat masala fűszeres és enyhén csípős, így igyekezz jól adagolni, hogy ne legyen túl erős.
Szórd meg friss korianderlevelekkel és gránátalma magokkal, majd azonnal tálald.
A koriander és a gránátalma frissessége és színe még vonzóbbá teszi az ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.