A tojásokat felverjük egy tálban, hozzáadjuk a dashi alaplevet, szójaszószt, mirint és cukrot, majd jól összekeverjük.
A dashi alaplé a tökéletes ízt biztosítja, ezért fontos, hogy friss legyen.
Melegíts fel egy tapadásmentes serpenyőt, és kenj bele egy kevés olajat.
A serpenyő hőmérséklete legyen közepes, így nem égetjük meg a tojást, és szépen fel tudjuk tekerni.
Önts a serpenyőbe egy kevés tojásos keveréket, és egyenletesen oszlasd el. Amikor a tojás megszilárdult, óvatosan hajtsd fel a széleit, és kezd el feltekerni a tojást.
Minden egyes új réteghez friss tojásos keveréket adj, hogy a rétegek szépen felépüljenek.
Amikor a tojás teljesen feltekert, csúsztasd el a tekercset a serpenyő egyik oldalára, és önts újabb tojásos keveréket a serpenyőbe. Ismételd meg ezt a folyamatot, amíg el nem fogy az összes tojásos keverék.
Minden egyes tekercset óvatosan forgass, hogy szépen megmaradjon a formája.
Miután a tojás teljesen megsült és szépen feltekert, tedd egy vágódeszkára, és hagyd egy kicsit kihűlni. Ezután szeleteld fel a kívánt méretű darabokra.
A szeletek legyenek egyenletesek, hogy szépen tálalható legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.