A disznótoros bélről távolítsd el a felesleges zsírt és aprítsd fel kisebb darabokra.
Ha friss disznótoros béllel dolgozol, érdemes előtte alaposan leöblíteni, hogy a felesleges szennyeződésektől megszabadulj.
A fokhagymát apróra vágd, és egy serpenyőben hevítsd fel az olajat. Add hozzá a fokhagymát, és pirítsd meg, amíg aranybarna nem lesz.
A fokhagymát alacsony hőmérsékleten pirítsd, hogy ne égjen meg, mert akkor keserű lesz.
A felaprított disznótoros bélrészhez add hozzá a pirospaprikát, sót és borsot, majd jól keverd össze.
Ha szeretnéd, egy kis csípős paprikát is hozzáadhatsz, hogy fűszeresebb legyen az étel.
Öntsd hozzá a vizet, és lassú tűzön főzd 15-20 percig, hogy az ízek jól összeérjenek és a disznótoros bél megpuhuljon.
Ha túl sűrűvé válik a szósz, adhatsz hozzá egy kis extra vizet, hogy megőrizze a folyékony állagát.
Miután elkészült, szórd meg friss petrezselyemmel, és tálald melegen.
A friss petrezselyem nemcsak ízt ad, hanem színt is, így az étel még vonzóbbá válik.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.