A csirkehúst főzd meg, majd szeleteld fel apróra.
A csirkehúst előre is sütheted, hogy gyorsabban haladj a főzéssel.
A hagymát hámozd meg és vágd finomra. A kukoricát készíts elő, és tartsd melegen.
A hagymát piríthatod is, hogy édesebb ízt kapjon.
Az avokádót hámozd meg, és vágd kis darabokra.
Ha szeretnéd, az avokádókat egy kis lime lével is meglocsolhatod, hogy friss maradjon.
A kukoricatortillákat enyhén pirítsd meg egy serpenyőben, majd töltsd meg őket a csirkehússal, kukoricával, hagymával és avokádóval.
Ha a tortilla túl kemény, akkor egy kis vízzel nedvesítsd meg, hogy rugalmasabb legyen.
Helyezd az enchiladákat egy sütőtálba, öntsd rá a tejfölös szószt, és szórd meg reszelt sajttal.
A tejfölös szószt friss korianderrel is díszítheted, hogy gazdagabb íze legyen.
Süsd a tálat 180 fokos előmelegített sütőben 15 percig, amíg a sajt megolvad és a teteje szépen megpirul.
Figyeld a sajtot, nehogy megégjen!
Tálald a frissen sült enchiladákat lime levével és friss korianderrel díszítve.
A lime és koriander frissessége remekül passzol az enchiladák gazdag ízvilágához.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.