A makarónit főzd meg sós vízben az utasítások szerint, majd szűrd le és tedd félre.
A makarónit ne főzd túl, hogy megtartja a megfelelő textúrát és nem válik túl puha.
A falukorvot vágd kis darabokra vagy szeletekre, és pirítsd meg egy serpenyőben az olívaolajon, amíg enyhén meg nem pirul.
A korvát egyenletesen pirítsd, hogy minden darab aranybarna legyen, és az ízek jobban kiemelkedjenek.
A vöröshagymát vágd apróra, és a fokhagymát zúzd össze, majd add hozzá a pirított falukorvákhoz. Pirítsd tovább 2-3 percig.
A fokhagyma és hagyma együtt való pirítása fokozza az étel ízét és egy gazdag alapot ad.
A tejbe reszeld bele a sajtot, és alacsony lángon keverd addig, amíg a sajt teljesen fel nem olvad.
A tej és sajt kombinációja krémes szósszá alakul, amely tökéletesen bevonja a makarónit.
A főtt makarónit add a sajt alapú szósszal kevert falukorvához, és alaposan keverd össze.
Ha szeretnéd, a kész ételt egy kis reszelt sajttal megszórhatod, hogy extra ízt adj hozzá.
Tálald az ételt petrezselyemmel megszórva.
A friss petrezselyem nemcsak ízt, hanem színt is ad az ételhez, így nemcsak finom, hanem látványos is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.