A bárányhúst vágd fel kisebb darabokra, és tedd egy nagyobb lábasba.
A hús darabolásánál figyelj arra, hogy az egyenletesen süljön meg, és könnyen átjárja a fűszeres levet.
A káposztát vágd nagyobb darabokra, és rétegezd a húsra.
A káposztát ne vágd túl apróra, hogy megőrizze textúráját főzés közben.
Add hozzá a fehér borsot, a sót és a babérleveleket, majd öntsd rá a vizet.
A fűszerek segítenek az étel ízének gazdagításában, de ne tedd túl sósra.
Fedd le a lábast, és főzd 1,5-2 órán át közepes lángon, amíg a hús és a káposzta megpuhul.
Ha a víz elpárolgott, pótold egy kis vízzel, hogy mindig legyen elegendő folyadék a főzéshez.
A főtt burgonyát hámozd meg, és szeleteld fel. Tálald a főtt bárányhússal és káposztával.
A főtt burgonya egyszerű, de tökéletes kísérője ennek az ételnek, mivel jól kiegészíti a hús gazdag ízét.
Tálald az ételt melegen, és élvezd a gazdag, fűszeres ízeket.
Ez az étel ideális hideg napokon, mivel laktató és melegítő hatású.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.