A babot főzd meg a csomagoláson található utasítás szerint, amíg megpuhul.
A babot érdemes előző este beáztatni, hogy gyorsabban megfőjön.
A tofut vágd kockákra, és egy serpenyőben süsd meg egy evőkanál olívaolajon, amíg enyhén aranybarna nem lesz.
A tofu pörkölése segít abban, hogy a kívánt textúrája és íze kialakuljon.
A szalonnát apróra vágd és pirítsd meg a maradék olívaolajon.
Ha vegetáriánus változatot készítesz, használj növényi alapú szalonnát.
A fokhagymát és a vöröshagymát apróra vágd, majd add hozzá a serpenyőben a szalonnához és pirítsd meg.
A hagymák pirítása fokozza az étel ízét és gazdagítja a pörköltet.
Add hozzá a megfőtt babot és a paprikát, keverd össze, és főzd további 5-10 percig.
A babot jól összekeverheted a hagymás alapanyagokkal, hogy a fűszerek egyenletesen eloszoljanak.
Szórd rá a kukoricalisztet és alaposan keverd el.
A kukoricaliszt sűríti a keveréket és egy finom ropogós textúrát ad az ételnek.
Tedd hozzá a sült tofut és petrezselymet, és keverd jól össze.
A tofu finoman átvette a fűszereket és a petrezselyem friss ízt ad az ételnek.
Fűszerezd sóval, borssal, és citromlével, majd tálald friss zöldhagymával.
A citromlé frissítő ízt ad a pörköltnek, ami remekül kiegészíti az ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.