Törd össze a jeget apró kockákra vagy használj jégdaráló gépet.
A legfinomabb bingsuhoz a jeget lehetőleg apró, durva darabokra törd, így lesz könnyen kanalazható.
Keverd össze az édesített kondenzált tejet a tejjel, hogy egy sima keveréket kapj.
Az édesített tej könnyen beszívja a jeget, így édesebb ízt biztosít.
A fekete szezámmagot pürésítsd, hogy egy krémes textúrát kapj.
Használhatsz szezámpürét is, ha nincs időd őrölni a szezámmagot.
A csokoládét apróra vágd, majd olvaszd fel gőz felett, hogy folyékony csokoládét kapj.
A jégkockákat tálkákba helyezd, majd öntsd rá a szezámmag pürét, a tej-kondenzált tej keveréket és a felolvasztott csokoládét.
A csokoládét locsold a tetejére, hogy szép csíkokat hagyjon.
Végül szórd meg a fekete szezámmaggal és tálald azonnal.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.