A hal filéket főzd meg a tejben 10 percig, majd szűrd le és törd össze egy tálban.
A hal puha marad, ha óvatosan főzöd a tejben.
A hagymát és a gombát vágd apróra, majd pirítsd meg egy serpenyőben az olajon.
A gombát alacsonyabb hőmérsékleten pirítsd, hogy ne égjen meg, és ne engedje el a levét.
A főtt burgonyát törd össze, majd add hozzá a tejfölt, a vajat, és ízlés szerint sózd és borsozd.
A burgonyapürét ne törd túl krémesre, hogy ne veszítse el az állagát.
A halas keveréket tedd egy sütőformába, és add hozzá a pirított gombát és hagymát.
Ha szereted a gazdagabb ízeket, tegyél hozzá egy kis reszelt sajtot is a keverékhez.
A pürét halmozd a halas keverék tetejére, majd szórd meg fűszeres morzsával.
A morzsa ropogósra sült, ha a teteje aranybarna lesz.
A kész tálat tedd 180°C-ra előmelegített sütőbe, és süsd 25-30 percig, amíg a teteje szép aranybarna lesz.
Ha szeretnéd, a végén grillezheted a tetejét, hogy ropogósabb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.