A csirkehúst vágd kisebb kockákra. A paprikákat és a sárgarépát szeleteld fel vékony csíkokra. A hagymát és a fokhagymát finomra aprítsd.
A csirkehús filéit könnyen felvághatod, ha előzőleg kissé lehűtöd.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a csirkehúst. Pirítsd meg, amíg enyhén aranybarna nem lesz.
A csirkehúsnak nem szabad túlzottan megpirulnia, csak annyira, hogy a külseje ropogós legyen.
Add hozzá a hagymát, fokhagymát és a sárgarépát, majd pirítsd 5 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
A zöldségeket ne főzd túl, hogy megőrizzék frissességüket és szép színüket.
Tedd hozzá a kaliforniai paprikákat, és pirítsd tovább 2-3 percig.
A paprikát az utolsó percben add hozzá, hogy megőrizzék a friss, ropogós textúrájukat.
Öntsd hozzá a szójaszószt, sózd és borsozd, majd keverd össze, hogy az ízek jól összeérjenek.
A szójaszósz gazdag ízt ad az ételnek, és segít abban, hogy a csirkehús is finom fűszeres legyen.
Tálald friss petrezselyemmel díszítve.
A friss petrezselyem frissességet ad a fűszeres ételhez, és szép színt ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.