A csirkemellet mosd meg, majd vágd fel kis kockákra.
A csirkemellet könnyebb felvágni, ha egy kicsit fagyos, így élesebb vágásokat érhetsz el.
A zöld és piros paprikát, valamint a sárgarépát is vágd hasonló méretű kockákra.
A paprikák és a répa hasonló méretűre vágása segít, hogy minden egyenletesen süljön.
A fokhagymát zúzd össze, majd egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg benne a fokhagymát 1-2 percig.
A fokhagyma illata akkor lesz a legfinomabb, ha nem hagyod megégni, mert keserűvé válhat.
Add hozzá a csirkemellet, és pirítsd meg minden oldalát, amíg aranybarna nem lesz.
A csirkemell gyorsan megpirul, ezért fontos, hogy ne hagyd túl sokáig a serpenyőben, hogy ne száradjon ki.
Tedd hozzá a paprikát és a sárgarépát, és főzd őket 5-7 percig, amíg a zöldségek enyhén megpuhulnak, de még roppanósak maradnak.
A zöldségeket ne főzd túl, hogy megőrizzék a frissességüket és színüket.
Adj hozzá szojaszószt, cukrot, sót és borsot. Keverd jól össze, és öntsd hozzá a vizet. Hagyd főzni 3-5 percig.
A szojaszósz adja az étel alap ízét, és a cukor segít enyhíteni a sós ízt.
Tálald melegen, és ha szeretnéd, szórj rá friss koriandert vagy egy kis extra szojaszószt.
A koriander frissessége és a szojaszósz gazdagsága kiemeli az étel ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.