A disznóhólyagot alaposan tisztítsd meg, majd hagyd száradni.
Fontos, hogy a hólyagot alaposan kiöblítsd, hogy a felesleges szennyeződésektől megszabaduljon!
A rizst főzd meg, majd hagyd kihűlni.
A rizst ne főzd túl, mert a töltelék állagának fontos része, hogy ne legyen túl ragacsos!
A hagymát és fokhagymát vágd apróra, majd pirítsd meg a szezámolajon, amíg üvegesek nem lesznek.
A hagyma pirítása segít a gazdag ízek kialakításában, ne hagyd, hogy megégjen!
A darált disznóhúst add hozzá a hagymához, és pirítsd meg 5-7 percig, amíg meg nem barnul.
A húsot alaposan keverd, hogy egyenletesen süljön, és ne maradjon nyers része!
A főtt rizst keverd össze a fűszerekkel, pirított hússal, és jól dolgozd össze. Ezután töltsd bele a megtisztított disznóhólyagba.
A tölteléknek jól össze kell keverednie, hogy egyenletes ízeket kapj. Ügyelj arra, hogy ne töltsd túl a hólyagot!
A megtöltött hólyagot kötözd le a két végén, majd főzd forró vízben 40-45 percig.
Ne hagyd, hogy a víz túl forró legyen, hogy a hólyag ne szakadjon ki a főzés során.
Miután kész, vágd fel kis darabokra, és tálald friss szójaszósszal és szeletelt zöldségekkel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.