A marhahúst vágd kisebb darabokra, majd tedd egy tálba.
A hús darabolásakor ügyelj arra, hogy a szeletek ne legyenek túl vastagok, hogy gyorsan átsüljenek.
A gochujangot, szójaszószt, cukrot, szezámolajat, reszelt fokhagymát és friss gyömbért keverd össze egy tálban, hogy létrejöjjön a marinád.
A gyömbért finomra reszeld le, hogy ne maradjanak benne nagy darabok.
A húsdarabokat forgasd bele a marinádba, majd hagyd pihenni legalább 30 percig a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
Minél tovább marinálódik a hús, annál gazdagabb és ízesebb lesz.
A húst egy serpenyőben, közepes lángon süsd meg minden oldalán 4-5 percig, amíg szépen megpirul.
A hús ne legyen túl tömörítve a serpenyőben, hogy egyenletesen tudjon sülni.
Miután elkészült, szórd meg pörkölt szezámmaggal és apróra vágott tavaszi hagymával.
A szezámmag és a tavaszi hagyma frissességet ad, és nagyszerűen kiegészítik a szaftos húst.
Csepegtesd meg lime lével, és azonnal tálald rizzsel vagy friss zöldségekkel.
A lime leve frissességet ad, és még jobban kiemeli a gochujang pikáns ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.