A bacont szeleteld fel kisebb darabokra, és egy serpenyőben süsd meg, amíg ropogós nem lesz.
A bacon zsírját érdemes felhasználni az omletthez, mert ízesíti az ételt.
A gombát vágd vékony szeletekre, majd a bacon zsírjában süsd meg pár percig, amíg megpuhul.
A gomba gyorsan kiengedi a vizet, így ügyelj rá, hogy ne főzd túl, csak pirítsd meg.
A tojásokat egy tálban verdd fel a tejjel, sóval és borssal.
A tej lágyabbá teszi az omlettet, de ha sűrűbbet szeretnél, kevesebb tejjel is készítheted.
A tojásos keveréket öntsd a serpenyőbe a sült gombára és baconra, és alacsony hőfokon süsd, amíg az omlett alja megszilárdul.
Ne keverd a tojást, hagyd, hogy szépen megszilárduljon az alja, hogy puha omlettet kapj.
Miután az omlett egyik oldala megsült, hajtsd félbe, és süsd még egy-két percig.
A tökéletes omlett akkor kész, ha kívül ropogós, belül pedig lágy és krémes marad.
Tálald frissen, és szórd meg friss petrezselyemmel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.