Tisztítsd meg a pulykacombokat, és töröld szárazra papírtörlővel.
A száraz felület elősegíti a bőr ropogósra sülését.
Egy tálban keverd össze az olívaolajat, a citromlevet, a mézet, a fokhagymaport, a paprikát, a szárított kakukkfüvet, a sót és a borsot.
A pácba adhatsz egy kevés mustárt is, hogy még ízletesebb legyen.
Kend be alaposan a pulykacombokat a fűszeres páccal, majd hagyd állni hűtőben 1-2 órán át.
Ha van időd, akár egy éjszakára is pácolhatod a combokat, hogy az ízek jobban átjárják.
Hevíts fel egy grillsütőt közepes-magas hőmérsékletre. Olajozd be a grillrácsot, hogy a hús ne tapadjon le.
A grillrácsot olajozhatod egy olajspray-vel is.
Grillezd a pulykacombokat oldalanként 10-12 percig, amíg aranybarnára sülnek és teljesen átsülnek. Időnként kend meg a maradék páccal, hogy még ízletesebbek legyenek.
A pulyka combok akkor sültek át teljesen, ha a belső hőmérsékletük eléri a 75°C-ot.
Hagyd pihenni a combokat 5-10 percig grillezés után. Tálald friss salátával vagy grillezett zöldségekkel.
A pihentetés alatt takard le alufóliával, hogy ne hűljön ki.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.