Főzz le egy adag erős espresso kávét, majd hagyd kihűlni szobahőmérsékletűre.
A kávé kihűtéséhez tedd jégfürdőbe, így gyorsabban lehűl és nem lesz keserű.
Egy turmixgépbe tedd bele a jégkockákat, a hideg tejet, a banánt, az epret és a mézet.
A fagyasztott gyümölcsök használata még krémesebb állagot eredményez.
Öntsd hozzá a kihűlt espresso kávét, majd turmixold simára, amíg krémes állagú nem lesz.
Ha túl sűrű lenne, adj hozzá egy kevés tejet a kívánt állag eléréséhez.
Öntsd a keveréket egy magas pohárba, és hagyd kicsit leülepedni, hogy a habos réteg kialakuljon a tetején.
A poharat előhűtheted a hűtőben, hogy tovább hideg maradjon a frappé.
Ha szeretnéd, nyomj rá egy adag tejszínhabot, majd szórd meg csokoládé reszelékkel.
A tejszínhabot közvetlenül fogyasztás előtt nyomd a tetejére, hogy ne essen össze.
Tálald azonnal, hidegen, szívószállal vagy kanállal, és élvezd a gyümölcsös, krémes frappét.
Díszítsd a pohár szélét egy szelet banánnal vagy eperrel a látványosabb tálalásért.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.