A haggist készítsd el a csomagolás utasításai szerint. Általában sütőben kell főzni vagy párolni, amíg teljesen átsül.
A haggis egy hagyományos skóciai étel, amelyet gyakran sertéshúsból, zabkásából és fűszerekből készítenek.
A fehérrépát hámozd meg, vágd kisebb darabokra, és főzd sós vízben 15-20 percig, amíg megpuhul.
A fehérrépa egy klasszikus kísérő a haggishoz, és könnyen elkészíthető. Ha nem szereted a túl fűszeres ízeket, nyugodtan enyhítheted a fűszerezést.
A krumplit hámozd meg, és vágd fel kisebb darabokra. Főzd sós vízben 15-20 percig, amíg teljesen megpuhul.
A krumplit érdemes jól felkockázni, hogy egyenletesen megfőjön, és könnyebben pürésíthető legyen.
A megfőtt fehérrépát és krumplit tedd egy tálba, add hozzá a vajat, tejet, sót és borsot, majd pürésítsd őket simára.
A püré krémesebb lesz, ha a vajat és a tejet lassan adagolod, hogy ne legyen túl híg.
A kész haggist tálald a pürékkel együtt. A fehérrépa és krumpli pürét egyenletesen oszd el a tányérokon, és helyezd rá a haggist.
A haggis egy gazdag étel, és a püré segít ellensúlyozni az ízét, miközben tápláló ételt biztosít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.