BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
Keverd össze a darĂĄlt marhahĂșst, zsemlemorzsĂĄt, reszelt parmezĂĄnt, aprĂtott fokhagymĂĄt, tojĂĄst, sĂłt Ă©s borsot egy nagy tĂĄlban. FormĂĄzz belĆle kisebb gombĂłcokat.
A hĂșsgombĂłcokhoz adhatsz egy kevĂ©s aprĂtott petrezselymet is a mĂ©g finomabb ĂzĂ©rt.
MelegĂts fel olĂvaolajat egy serpenyĆben, Ă©s pirĂtsd meg a hĂșsgombĂłcokat minden oldalukon, amĂg aranybarnĂĄk lesznek. Ez kb. 6-8 percet vesz igĂ©nybe.
A hĂșsgombĂłcokat ne tedd tĂșl sƱrƱn a serpenyĆbe, hogy egyenletesen tudjanak pirulni.
Ăntsd a paradicsomszĂłszt a serpenyĆbe a hĂșsgombĂłcokhoz, Ă©s hagyd, hogy lassĂș tƱzön 10-15 percig rotyogjon, amĂg a gombĂłcok teljesen ĂĄtsĂŒlnek.
Ha a paradicsomszĂłsz tĂșl savanyĂș, adj hozzĂĄ egy csipet cukrot vagy egy kiskanĂĄl mĂ©zet.
Közben fĆzd meg a spagettit sĂłs, forrĂĄsban lĂ©vĆ vĂzben a csomagolĂĄson talĂĄlhatĂł utasĂtĂĄs szerint, majd szƱrd le.
A spagetti fĆzĆvizĂ©be tegyĂ©l egy evĆkanĂĄl olĂvaolajat, hogy ne ragadjon össze a tĂ©szta.
TĂĄlald a spagettit a paradicsomos hĂșsgombĂłcokkal. DĂszĂtsd friss bazsalikomlevĂ©llel Ă©s reszelt parmezĂĄnnal.
A spagettit közvetlenĂŒl a serpenyĆbe is teheted a hĂșsgombĂłcokhoz Ă©s a szĂłszhoz, Ăgy jobban ĂĄtjĂĄrjĂĄk az Ăzek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.