Hevítsd fel az olívaolajat egy serpenyőben, és pirítsd meg az apróra vágott vöröshagymát és zúzott fokhagymát, amíg üvegesek nem lesznek.
Az üvegesre pirított hagyma és fokhagyma alapot ad a taco ízének.
Add hozzá a darált húst, és süsd aranybarnára. Keverd bele a taco fűszerkeveréket, és párold 5-10 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A fűszerkeveréket alaposan keverd el a hússal, hogy mindenhol egyenletesen érezhető legyen az íze. Ha túl száraz a hús, adj hozzá egy kevés vizet.
A paradicsomot kockázd fel, a fejes salátát aprítsd csíkokra. Készíts elő minden hozzávalót a tálaláshoz.
A hozzávalókat készítsd elő időben, hogy a tacók gyorsan összeállíthatók legyenek.
A taco tortillákat melegítsd át egy száraz serpenyőben, hogy rugalmasabbak legyenek, és könnyen tölthetők.
A tortillákat ne melegítsd túl sokáig, mert akkor kiszáradnak és eltörnek.
Töltsd meg a taco tortillákat darált hússal, friss paradicsommal, fejes salátával, reszelt sajttal és tejföllel. Díszítsd friss korianderrel.
A taco töltelékét ízlés szerint variálhatod. Adhatsz hozzá kukoricát, babot, avokádót vagy csípős szószt is.
Az elkészült tacókat azonnal tálald, hogy melegen fogyaszthatók legyenek.
A tacókat tálalhatod egy taco tartóban, így könnyebben tudják a vendégek fogyasztani.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.