A sushi rizst alaposan öblítsd le hideg vízben, majd főzd meg az utasítások szerint.
A rizst mindig öblítsd át hideg vízben, hogy eltávolítsd a felesleges kemikáliákat és ragacsossá váljon.
A megfőtt rizst keverd össze a rizsecettel, cukorral és sóval, majd hagyd hűlni.
Az ecet, cukor és só kombinációja adja a rizs az igazi sushi ízét, így ne hagyd ki őket.
A kimchit apróra vágd, hogy könnyen elférjen a tésztában.
A kimchi gazdag, erőteljes íze remekül illik a finom sushirizshez, így nem szükséges túl sokat használni.
Óvatosan töltsd meg az inari tésztát a rizs és kimchi keverékével.
A tészta ne legyen túl tele töltve, hogy ne repedjen el sütés közben.
Ha szeretnél, szórd meg a kész inarizushikat szezámmaggal.
A szezámmag ropogós textúrát ad és különleges ízt kölcsönöz a sushinak.
Tálald a kész inarizushikat azonnal, vagy hagyd állni egy kis ideig, hogy az ízek összeérjenek.
Az inarizushi egy remek előétel, de könnyen fogyasztható étkezésekhez is, és hidegen is finom.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.