A főtt csicseriborsót öblítsd le és tedd egy nagy tálba.
A csicseriborsó tápanyagokban gazdag és remek kiegészítője a jhalmurinak.
A vöröshagymát apróra vágd, és add hozzá a csicseriborsóhoz.
A hagyma frissességet ad, próbáld meg frissen vágni, hogy a ropogós textúráját megőrizze.
A zöld chilit apróra vágd és add hozzá a tálhoz.
A chili a fűszeresség alapja. Ha nem szereted a túl erőset, csökkentsd az adagját.
Add hozzá a puffasztott rizst és jól keverd össze az összes hozzávalót.
A puffasztott rizs adja meg a jhalmuri ropogós textúráját, ami elengedhetetlen a tökéletes élvezethez.
Szórd rá a cumin port, chaat masalát és a sót. Keverd alaposan.
A chaat masala a jhalmuri jellegzetes ízét adja, és emeli az étel frissességét.
Facsard rá a lime levét, és add hozzá a friss koriandert.
A lime frissességet és savanykásságot ad, ami kiegyensúlyozza a fűszeres ízeket.
Keverd jól össze, és azonnal tálald.
A jhalmuri frissen a legfinomabb, és kiváló snackként vagy étkezéshez is tálalható.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.