A marhahúst főzd meg a fokhagymával, gyömbérrel és hagymával, amíg puha nem lesz.
A hús főzésénél ügyelj arra, hogy a hús ne száradjon ki, és a főzés közben a fűszerek ízei teljesen átjárják.
A húslevet szűrd le, majd add hozzá a szójaszószt, szezámmagolajat és koreai csili pasztát.
Ez a fűszeres alaplé adja az étel gazdag ízét.
A naengmyeon tésztát főzd meg a csomagolás utasításai szerint, majd hűtsd le hideg vízben.
A naengmyeon tészta jellemzője, hogy hidegen tálalják, így a leöblítés segít, hogy a tészta ne ragadjon össze.
A főtt tojásokat vágd félbe, az uborkát pedig szeleteld fel vékonyra.
A friss uborka frissességet és ropogósságot ad az ételnek, míg a tojás gazdag ízt biztosít.
A tálat rétegezd a tésztával, a húslevessel és a friss uborkával.
A tálalásnál ügyelj arra, hogy minden hozzávaló jól elrendezve legyen, hogy minden falat tartalmazza az ízeket.
A tálalás előtt szórd meg a szezámmaggal, és a tetejére tedd a tojást.
A szezámmag finom ízt ad az ételnek és díszíti a tálalást.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.