A csicseriborsót tedd egy tálba, és egy villával törd össze. Adj hozzá a finomra vágott fokhagymát, gyömbért, koriandert, pirospaprikát, curry levelet, köményt és mustármagot.
A csicseriborsót ne törd túl simára, hagyj egy kis textúrát, hogy a töltelék ne legyen túl lágy.
Az összes hozzávalót jól keverd össze, majd ízesítsd sóval és borssal.
A fűszerek arányát a saját ízlésed szerint módosíthatod, hogy erősebb ízeket kapj.
A kachori tésztát vizes kézzel vedd, és egy-egy kanál tölteléket helyezz a közepére. Hajtsd félbe a tésztát, és szorosan nyomd össze a széleket.
A tészta széleit jól nyomd össze, hogy a töltelék ne szivárogjon ki főzés közben.
Az elkészített kachorikat forró olajban süsd meg aranybarnára, amíg ropogósak és átsültek.
A megfelelő hőmérséklet biztosítása kulcsfontosságú, hogy a kachori kívül ropogós, belül pedig tökéletesen átsült legyen.
Miután elkészültek, tálald őket friss korianderrel és egy kis joghurttal vagy menta chutney-val.
A friss koriander és a joghurt segít enyhíteni a kachori fűszerességét, így tökéletes kiegészítője lesz az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.