A csirkehúst kockázd fel, hogy gyorsan átsüljön. A vöröshagymát apróra vágd.
A csirkehúst érdemes kicsi kockákra vágni, hogy egyenletesen süljön.
A fokhagymát, gyömbért és zöld chiliket apróra vágd.
A friss gyömbér íze egyedülállóan frissít, ezért fontos, hogy friss legyen.
Egy nagy serpenyőben (karahi) melegítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg a hagymát, fokhagymát és gyömbért.
Alacsony lángon pirítsd, hogy a hagyma és fokhagyma ne égjen meg.
Add hozzá a csirkehúst a serpenyőhöz, és süsd 5-7 percig, amíg aranybarna nem lesz.
A csirke gyors pirítása segít megőrizni a szaftosságát.
Szórd meg a kurkumával, köménnyel, piros chili porral és szerecsendióval.
A fűszereket jól keverd el, hogy egyenletesen bevonják a csirkét.
Add hozzá a joghurtot, és alaposan keverd össze. Hagyd párolódni 10 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A joghurt segít puhítani a csirkét, miközben gazdag szószt ad a karahihoz.
Tálalás előtt friss korianderrel díszítsd.
A koriander frissessége és zöld színe kiemeli a szósz gazdagságát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.