A marhafarok darabokat egy nagy fazékban öntsd fel vízzel, és forrald fel. Amikor elkezd habosodni, vedd le a habot, és csökkentsd a hőt, hogy a hús lassan puhulhasson.
A marhafarok alapos főzése fontos, hogy a hús igazán omlós legyen. Használj nagy fazekat, hogy kényelmesen elférjen benne.
A fokhagymát és hagymát vágd apróra, majd add hozzá a főzővízhez. Fűszerezd sóval, borssal és szárított anásszal, majd főzd további 1-2 órán át alacsony lángon.
A szárított anáhs kiemeli a kare-kare jellegzetes ízét, így ne hagyd ki belőle.
Amikor a hús már majdnem teljesen megpuhult, add hozzá a földimogyoróvajat, és keverd jól össze, hogy feloldódjon a levesben.
A mogyoróvaj gazdagítja az étel ízét, és krémes állagot ad a szósznak.
Öntsd hozzá a kókusztejet, és keverd át alaposan. Főzd tovább, hogy a szósz besűrűsödjön és az ízek összeérjenek.
A kókusztej hozzáadása remek krémességet ad, és finom lágy ízt ad a levesnek.
A zöldbabokat és a tofut vágd fel apróra, és tedd a levesbe. Főzd őket a levesben további 5-7 percig, amíg megpuhulnak.
A zöldbab friss, ropogós textúrát ad, míg a tofu egy krémesebb hatást ad a leveshez.
A kare-kare-t tálald forrón, friss korianderrel megszórva, és egy kis rizs kíséretében.
A rizs tökéletes kísérője a kare-kare-nak, mivel felszívja a gazdag, mogyorós szószt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.