A kecskehúst vágd kisebb darabokra. A padlizsánokat vágd karikákra, és a piperit is vágd fel.
A hús megfelelő feldolgozása biztosítja, hogy gyorsan és egyenletesen főjön.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel az olajat, és adj hozzá apróra vágott fokhagymát és hagymát. Pirítsd őket, amíg illatosak nem lesznek.
Ne hagyd, hogy a fokhagyma megégjen, mert keserűvé válik.
Add hozzá a kecskehúst a serpenyőhöz, és pirítsd meg minden oldalát, amíg szép barna kérget kap.
A hús akkor lesz a legfinomabb, ha pirítod, hogy a külső réteg ínycsiklandó ropogós legyen.
Tedd bele a babot és a padlizsán karikákat, majd öntsd hozzá a halpároló levest, és főzd 10-15 percig, amíg a padlizsán megpuhul.
Ha a leves túl sűrű, adj hozzá egy kevés vizet vagy alaplevet.
Add hozzá a mogyoróvajat, és keverd el jól, hogy sűrű, gazdag szószt kapj.
A mogyoróvaj krémes textúrát ad az ételnek, és gazdag ízt biztosít.
Főzd további 10 percig, hogy az ízek összeérjenek, és az étel teljesen megpuhuljon.
Az ételt érdemes lassan főzni, hogy a hús teljesen átsüljön és az ízek intenzívebbek legyenek.
Tálalás előtt főzd meg a rizst, és tálald a Kare-Kare-t a friss főtt rizzsel.
A rizs segít kiegyensúlyozni a gazdag, mogyorós ízt és tökéletes alapot ad a húsnak és zöldségeknek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.