A darált húst tedd egy tálba, add hozzá a finomra aprított fokhagymát, hagymát és petrezselymet.
A fokhagymát és hagymát apróra vágva jobban beépülnek a húsba, így intenzívebb lesz az íz.
Fűszerezd köménnyel, paprikával, sóval és borssal. Keverd jól össze, hogy az ízek mindenhol eloszoljanak.
A fűszereket mindig alaposan keverd el, hogy egyenletesen ízesítse a húst.
Formálj a húsból hosszúkás, vékony húskorongokat (kebabot), és forrósíts fel egy serpenyőt vagy grillt.
A kebabot ne formáld túl vastagra, hogy könnyen átsüljön és ropogós legyen.
Süsd a kebabot mindkét oldalán 4-5 percig, amíg aranybarna és ropogós nem lesz.
A hús ne legyen túl száraz, ezért ügyelj arra, hogy ne süsd túl a kebabot.
Tálald a kebabot friss pita kenyérrel vagy falat kenyérrel. Locsold meg egy kis citromlével, hogy friss, savanykás ízt adjon neki.
A citromlé frissítő ízt ad, így mindig a tálalás előtt locsold meg.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.