A marhahúst darabold fel kisebb darabokra. Tedd egy nagy tálba, és add hozzá a sót, borsot, köményt és paprikát. Keverd jól össze, hogy a fűszerek egyenletesen eloszoljanak.
A fűszerek pihentetése segíti, hogy jobban átjárja a hús, és ízesebb legyen.
A hagymát és fokhagymát finomra vágd, majd add hozzá a húshoz. Keverd össze jól, hogy az ízek összeérjenek.
A fokhagyma aprítása fontos, mert a túl nagy darabok intenzívebb ízt adnak.
Egy serpenyőt melegíts fel, adj hozzá 1 evőkanál olívaolajat, és süsd meg a húsdarabokat minden oldalán 3-4 percig, amíg szépen megpirulnak.
Ne zsúfolj túl sok húst a serpenyőbe, hogy a hús szépen megpiruljon, és ne főjön meg.
A pita vagy tortillalapokat melegítsd meg a serpenyőben vagy sütőben.
Melegítés előtt a lapokat enyhén megkenheted olívaolajjal, hogy jobban átmelegedjenek.
Tedd a sült húst a pita vagy tortillalap közepére, majd locsold meg natúr joghurttal.
A joghurt frissítő hatása segít kiegyensúlyozni a fűszeres ízeket.
Szórd meg apróra vágott petrezselyemmel, majd tálald melegen.
A petrezselyem frissessége és színe kiemeli a kebab ízét és szép tálalást biztosít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.