A zselatint keverd el a vĂzben Ă©s hagyd ĂĄllni 5 percig, hogy felpuhuljon.
Ha a zselatin porban van, fontos, hogy jĂłl eloszlasd a vĂzben, hogy ne maradjanak csomĂłk.
A tejet öntsd egy lĂĄbasba, add hozzĂĄ a cukrot, vanĂliĂĄs cukrot Ă©s kardamomot. MelegĂtsd közepes lĂĄngon, amĂg a cukor fel nem oldĂłdik, de ne forrald fel.
A kardamom illata a legintenzĂvebb, ha a tejben feloldĂłdik, ezĂ©rt fontos, hogy ne forraljuk tĂșl a tejet, hogy ne veszĂtsĂŒk el az ĂzĂ©t.
Miutån feloldódott a cukor, add hozzå a feloldott zselatint a tejhez és jól keverd el.
A zselatin egyenletes eloszlåsa érdekében folyamatosan keverd, miközben hozzåadod.
A tejszĂnt öntsd hozzĂĄ a tejes keverĂ©khez Ă©s alaposan keverd össze.
A tejszĂn adja a kharvas krĂ©mes ĂĄllagĂĄt, Ăgy nem szabad kihagyni a receptbĆl.
Ăntsd a keverĂ©ket egy tĂĄlba vagy poharakba, Ă©s hagyd lehƱlni. Majd tedd be a hƱtĆbe 4-5 ĂłrĂĄra, hogy megdermedjen.
A hƱtĂ©s sorĂĄn a kharvas megszilĂĄrdul, Ăgy biztosan olyan ĂĄllagot kapunk, amit elvĂĄrunk.
TĂĄlald hidegen, Ă©s dĂszĂtsd, ha szeretnĂ©d, egy kis kardamommal vagy fahĂ©jjal.
A kharvas önĂĄllĂł desszertkĂ©nt is megĂĄllja a helyĂ©t, de egy kis sĂŒtemĂ©nnyel is tĂĄlalhatĂł.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.