A rizst főzd meg előre, majd hagyd kihűlni, hogy a szemek ne ragadjanak össze.
Ha gyorsabban szeretnél dolgozni, a rizst előző este is megfőzheted és hűtőben tárolhatod.
A fokhagymát vágd fel apróra, a zöldhagymát szeleteld fel.
A fokhagymát ne pirítsd túl, mert akkor keserű lesz.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és add hozzá a fokhagymát, pirítsd 1-2 percig.
Ha nem szereted a fokhagyma ízét túlságosan, csökkentsd a mennyiségét.
Add hozzá a kimchit és süsd 2-3 percig, amíg kissé megpuhul.
A kimchi frissessége nagyon fontos, így friss kimchit használj, hogy gazdag ízt kapj.
Add hozzá a főtt rizst, és jól keverd össze a kimchivel, hogy a rizs átvegye a fűszeres ízeket.
A rizst fokozatosan add hozzá, hogy egyenletesen keveredjen el a fűszeres kimchi.
Öntsd hozzá a szójaszószt és a sriracha szószt, majd keverd újra.
A sriracha szósz fokozza az étel csípősségét, de ha nem szereted a nagyon csípős ételt, csökkentsd a mennyiségét.
Egy serpenyőben süsd meg a tojásokat, hogy a sárgája folyós maradjon, majd tálaláskor helyezd a rizs tetejére.
A tojásokat sütés közben ne törd meg, hogy a sárgája ne folyjon ki túl gyorsan.
Tálaláskor szórd meg friss zöldhagymával és korianderrel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.