A tojásokat keményre főzzük, majd lehűtjük és felkockázzuk.
A tojásokat mindig hideg vízben hűtsd le, így könnyebben megpucolhatóak.
A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, majd a vajon megpirítjuk egy serpenyőben.
A hagymát lassú tűzön pirítsd, hogy karamellizálódjon, és ne égjen meg.
A füstölt halat felkockázzuk, majd a pirított hagymához adjuk, és alacsony lángon összemelegítjük.
Ha nem szereted a füstölt hal erős ízét, válassz enyhébb füstölt halat.
A főtt rizst, a felkockázott tojásokat, a kurkumát, és a petrezselymet hozzáadjuk a halhoz és összekeverjük.
A kurkuma adja meg a kedgeree jellegzetes színét, ügyelj, hogy ne használj túl sokat belőle.
Az ételt sózzuk, borsozzuk, és tálalás előtt egy kis friss petrezselyemmel díszítjük.
A petrezselyem friss ízt ad az ételnek, próbálj meg minél több friss zöldet használni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.