A rizst megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A rizst érdemes még melegen ízesíteni egy kis sóval, hogy ne legyen túl ízetlen.
A tonhalat felkockázzuk, majd a szójával és sriracha szósszal ízesítjük.
A tonhalat frissen, jó minőségű halat válassz, hogy ízletes legyen.
Az avokádót, a mangót, az uborkát és a sárgarépát vékony szeletekre vágjuk.
Az avokádót óvatosan vágd fel, hogy ne nyomd össze és szépen tálalható legyen.
A rizst egy tálba tesszük, és ráhalmozzuk a felkockázott tonhalat, az avokádót, a mangót, az uborkát és a sárgarépát.
A hozzávalókat szép színesen rendezd el, hogy esztétikus legyen a tálalás.
A szezámmagot és egy kis extra sriracha szószt szórunk rá a tál végén.
A szezámmagot frissen pirítva is hozzáadhatod, hogy még ínycsiklandóbb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.