A lencsét és a rizst külön-külön főzd meg. A lencsét egy lábasban, vízben főzd meg, amíg megpuhul. A rizst a szokásos módon, sóval és vízzel főzd meg.
A lencsét ne főzd túl, mert akkor szétesik. Ha a rizs túl ragadós, próbáld meg egy kicsit kevesebb vízzel főzni.
A makarónit főzd meg forró vízben, majd csepegtesd le.
A tésztát ne főzd túl, hogy megtartja a textúráját és nem lesz túlpuhult.
A marhahúst pirítsd meg egy serpenyőben, amíg enyhén megpirul és megpuhul.
A marhahús pirításával gazdagabb ízt kapsz, így fontos, hogy jól megpiruljon.
A vöröshagymákat vékonyra szeleteld és olívaolajban pirítsd meg, amíg aranybarnára sülnek. A fokhagymát is finomra vágva add hozzá a hagymához.
A hagymát pirítva édesebb ízt kap, amitől gazdagabb lesz a koshari íze.
A paradicsomot hámozd meg és vágd fel apróra, majd a hagymás keverékhez add hozzá a fűszerpaprikát, köményt, sót és borsot, és pirítsd még pár percig.
A paradicsomot úgy vágd fel, hogy a lé is kijöjjön, így ízletesebb lesz a szósz.
A főtt rizst, tésztát, lencsét és marhahúst egy nagy tálban keverd össze. A fűszeres hagymás paradicsomszószt öntsd a tetejére.
Az ételt ne keverd össze túl erőteljesen, hogy megőrizze a különböző összetevők textúráját.
Tálald citromlével és friss korianderlevelekkel, ha szeretnéd.
A citromlé frissességet ad az ételnek, és segít kiemelni az ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.