A csirkecombokat vágd kisebb darabokra, majd egy serpenyőben hevítsd fel a szezámolajat, és add hozzá a csirkét. Pirítsd meg mindkét oldalát, amíg enyhén megpirul.
A csirke bőrét is hagyhatod rajta a szaftosabb textúra érdekében, de könnyebben eltávolíthatod, ha nem szeretnéd.
A hagymát hámozd meg és vágd vékony karikákra. Amikor a csirke megpirult, add hozzá a hagymát és pirítsd 2-3 percig, amíg üvegesedni nem kezd.
A hagyma ne piruljon túl, mert keserűvé válhat, inkább csak üvegesedjen.
Tedd bele a kukoricát, és öntsd fel vízzel. Add hozzá a szójaszószt és a mirint, majd forrald fel, hogy a fűszerek és az ízek jól összeérjenek.
A kukorica friss íze remekül kiegészíti a csirke ízét. Ha fagyasztott kukoricát használsz, előzőleg olvaszd fel.
Verj fel két tojást, majd öntsd a serpenyőbe a forró leveshez. Ne keverd meg, hanem hagyd, hogy a tojás a leves tetején rántottá váljon.
Ne keverd meg a tojást, hogy a rántotta finom, puha textúrát kapjon a levesben. Ha inkább teljesen átfőtt tojást szeretnél, hagyd tovább főzni.
A rizst tálald egy mély tányérban, és öntsd rá a kukorica töltelékű csirke levest, amely a tojásdarabokkal és a friss korianderrel díszítve van.
A koriander frissessége és íze kiemeli a gazdag leves alapját, de ha nem szereted, petrezselyemmel is helyettesítheted.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.