A zöldségeket (sárgarépa, burgonya, borsó, stb.) vágd kisebb darabokra.
A zöldségeket egyforma méretű darabokra vágva egyenletesebben fognak megfőni.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, a gyömbért reszeld le.
A friss gyömbér hozzáadása különleges ízt ad az ételnek.
Egy nagy serpenyőben melegítsd fel a ghee-t, majd pirítsd meg benne a hagymát, fokhagymát és gyömbért.
A ghee-vel történő pirítás gazdagabb ízt ad, mint az olaj.
Add hozzá a zöldségeket, a köményt, garam masalát, curry port, sót és borsot.
A fűszerek egyenletes elosztása érdekében jól keverd össze a zöldségekkel.
Öntsd hozzá a vizet, és főzd közepes lángon 20-30 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Ha szükséges, adj hozzá még egy kevés vizet, hogy elkerüld a leégést.
Amikor a zöldségek puhák, szórd meg a korianderlevelekkel, és alaposan keverd össze.
A koriander friss íze kiemeli az étel gazdag fűszeres ízét.
Tálald melegen, és élvezd a gazdag, ízes ételt.
A Labra ghee-vel tökéletes köret lehet egy tál basmati rizzsel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.