A Lạp xưởng kolbászt vágd fel vékony szeletekre, és tedd félre.
A Lạp xưởng egy fűszeres, enyhén édes kolbász, amelynek a vékony szeletek jobban kiemelik az ízét a főzés során.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, a chiliket pedig karikázd fel.
A chili mennyiségét a saját ízlésed szerint állíthatod, ha nem szeretnéd túl csípősre, kevesebb chilit is használhatsz.
Egy serpenyőben hevíts olívaolajat, és pirítsd meg a hagymát és fokhagymát, amíg üveges nem lesz.
A fokhagymát ne pirítsd túl, mert könnyen megéghet és keserűvé válik.
Add hozzá a chili karikákat és a Lạp xưởng szeleteket a serpenyőhöz, és pirítsd őket együtt 5-7 percig, amíg a kolbász szép pirosra nem sül.
A chili gyorsan átadja az ízét, ne hagyd túl sokáig, hogy megőrizzék friss, fűszeres ízüket.
Öntsd hozzá a szójaszószt, és alacsony lángon főzd még pár percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
A szójaszósz ad egy sós és umamis ízt az ételnek, amit a fűszerek és a chili jól kiegészítenek.
Szórd meg a kész ételt friss, apróra vágott zöldhagymával, és tálald forrón.
A zöldhagyma frissessége egy kis extra ízt ad, és szép színt biztosít a végső tálalásnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.