A LáșĄp xưá»ng kolbĂĄszt vĂĄgd fel vĂ©kony szeletekre, Ă©s tedd fĂ©lre.
A LáșĄp xưá»ng egy fƱszeres, enyhĂ©n Ă©des kolbĂĄsz, amelynek a vĂ©kony szeletek jobban kiemelik az ĂzĂ©t a fĆzĂ©s sorĂĄn.
A hagymåt és fokhagymåt apróra vågd, a chiliket pedig karikåzd fel.
A chili mennyisĂ©gĂ©t a sajĂĄt ĂzlĂ©sed szerint ĂĄllĂthatod, ha nem szeretnĂ©d tĂșl csĂpĆsre, kevesebb chilit is hasznĂĄlhatsz.
Egy serpenyĆben hevĂts olĂvaolajat, Ă©s pirĂtsd meg a hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt, amĂg ĂŒveges nem lesz.
A fokhagymĂĄt ne pirĂtsd tĂșl, mert könnyen megĂ©ghet Ă©s keserƱvĂ© vĂĄlik.
Add hozzĂĄ a chili karikĂĄkat Ă©s a LáșĄp xưá»ng szeleteket a serpenyĆhöz, Ă©s pirĂtsd Ćket egyĂŒtt 5-7 percig, amĂg a kolbĂĄsz szĂ©p pirosra nem sĂŒl.
A chili gyorsan ĂĄtadja az ĂzĂ©t, ne hagyd tĂșl sokĂĄig, hogy megĆrizzĂ©k friss, fƱszeres ĂzĂŒket.
Ăntsd hozzĂĄ a szĂłjaszĂłszt, Ă©s alacsony lĂĄngon fĆzd mĂ©g pĂĄr percig, hogy az Ăzek jĂłl összeĂ©rjenek.
A szĂłjaszĂłsz ad egy sĂłs Ă©s umamis Ăzt az Ă©telnek, amit a fƱszerek Ă©s a chili jĂłl kiegĂ©szĂtenek.
Szórd meg a kész ételt friss, apróra vågott zöldhagymåval, és tålald forrón.
A zöldhagyma frissessĂ©ge egy kis extra Ăzt ad, Ă©s szĂ©p szĂnt biztosĂt a vĂ©gsĆ tĂĄlalĂĄsnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.