LáșĄp xưởng chilivel tĂĄlalva, zöldhagymĂĄval dĂ­szĂ­tve

LáșĄp xưởng chilivel

A LáșĄp xưởng egy hagyomĂĄnyos vietnami kolbĂĄsz, amelyet gyakran fogyasztanak rizs mellett vagy wokos Ă©telekben. A chili Ă©s a szĂłjaszĂłsz hozzĂĄadĂĄsĂĄval egy igazĂĄn Ă­nycsiklandĂł Ă©s fƱszeres Ă©telt kapunk, amely könnyedĂ©n elnyeri a fƱszeres Ă©telek kedvelƑinek tetszĂ©sĂ©t. Az Ă©tel egyszerƱ, gyors Ă©s tĂĄplĂĄlĂł, ideĂĄlis vĂĄlasztĂĄs azoknak, akik szeretnĂ©k megĂ­zlelni a vietnami konyhĂĄt, Ă©s fƱszeres Ă©telt keresnek.

ElƑkĂ©szĂŒlet 10 perc
Elkészítés 15 perc
Teljes 25 perc
400 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 2
⭕ 200 g LáșĄp xưởng kolbĂĄsz
⭕ 2 db Chili
⭕ 3 gerezd Fokhagyma
⭕ 1 db Hagyma
⭕ 2 ek. Szójaszósz
⭕ 0.5 tk. Bors
⭕ 2 ek. Olívaolaj
⭕ 1 szĂĄl Zöldhagyma

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció
    GluténGlutén

    Elkészítési Lépések

    1

    A LáșĄp xưởng kolbĂĄszt vĂĄgd fel vĂ©kony szeletekre, Ă©s tedd fĂ©lre.

    A LáșĄp xưởng egy fƱszeres, enyhĂ©n Ă©des kolbĂĄsz, amelynek a vĂ©kony szeletek jobban kiemelik az Ă­zĂ©t a fƑzĂ©s sorĂĄn.

    2

    A hagymåt és fokhagymåt apróra vågd, a chiliket pedig karikåzd fel.

    A chili mennyisĂ©gĂ©t a sajĂĄt Ă­zlĂ©sed szerint ĂĄllĂ­thatod, ha nem szeretnĂ©d tĂșl csĂ­pƑsre, kevesebb chilit is hasznĂĄlhatsz.

    3

    Egy serpenyƑben hevĂ­ts olĂ­vaolajat, Ă©s pirĂ­tsd meg a hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt, amĂ­g ĂŒveges nem lesz.

    A fokhagymĂĄt ne pirĂ­tsd tĂșl, mert könnyen megĂ©ghet Ă©s keserƱvĂ© vĂĄlik.

    4

    Add hozzĂĄ a chili karikĂĄkat Ă©s a LáșĄp xưởng szeleteket a serpenyƑhöz, Ă©s pirĂ­tsd Ƒket egyĂŒtt 5-7 percig, amĂ­g a kolbĂĄsz szĂ©p pirosra nem sĂŒl.

    A chili gyorsan ĂĄtadja az Ă­zĂ©t, ne hagyd tĂșl sokĂĄig, hogy megƑrizzĂ©k friss, fƱszeres Ă­zĂŒket.

    5

    Öntsd hozzĂĄ a szĂłjaszĂłszt, Ă©s alacsony lĂĄngon fƑzd mĂ©g pĂĄr percig, hogy az Ă­zek jĂłl összeĂ©rjenek.

    A szójaszósz ad egy sós és umamis ízt az ételnek, amit a fƱszerek és a chili jól kiegészítenek.

    6

    Szórd meg a kész ételt friss, apróra vågott zöldhagymåval, és tålald forrón.

    A zöldhagyma frissessĂ©ge egy kis extra Ă­zt ad, Ă©s szĂ©p szĂ­nt biztosĂ­t a vĂ©gsƑ tĂĄlalĂĄsnak.