A füstölt sertéshúst és a halat egy tálban keverd össze. Az ízesítéshez adj hozzá sót, borsot, és egy kis reszelt friss gyömbért.
A füstölt hús íze intenzívebb lesz, ha egy kicsit pihenteted, mielőtt elkevered a halakkal.
A Kauai vagy banánleveleket alaposan öblítsd le, majd a hús- és halkeveréket tedd egy-egy levélre. Összehajtva formázz belőle kis csomagokat.
A leveleknek meg kell lenniük annyira frissnek, hogy jól összefogják az ételt, de ne szakadjanak el a hajtogatásnál.
A csomagokat egy nagy fazékban helyezd el, öntsd rá a kókusztejet és vizet. Főzd közepes lángon 45-60 percig, amíg a hús és hal átsül, és az ízek jól összeérnek.
A kókusztej krémes ízt ad, és segít, hogy a hús puhává váljon a főzés során.
Amikor a laulau elkészült, tálald forrón, és friss rizst kínálj mellé.
Ez az étel különösen jó, ha friss zöldségekkel vagy párolt rizssel tálalod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.