A főtt tojásokat hámozd meg és vágd fel vékony szeletekre. A lilahagymát is vágd vékony karikákra.
Ha szeretnéd, a tojások sárgáját is apróra darabolhatod, hogy jobban beleolvadjon a leverposteibe.
A kenyérszeleteket pirítsd meg egy serpenyőben vagy kenyérpirítóban, amíg aranybarnák és ropogósak nem lesznek.
Ha ropogósabbra szeretnéd a kenyeret, akkor egy kevés olívaolajat is használhatsz a pirításhoz.
A pirított kenyérre kenj egy-egy vastag réteg leverposteiet, ügyelve arra, hogy egyenletesen eloszlasd.
A leverpostei gazdag, sós ízű, így nem szükséges hozzá több sót adni, de borsot nyugodtan szórhatsz a tetejére.
Helyezd a tojás szeleteket a leverpostei tetejére, majd díszítsd a lilahagymával.
A lilahagyma frissességet és enyhe pikantériát ad az ételhez, így érdemes frissen használni.
Szórd meg egy kevés friss petrezselyemmel, majd egy kis frissen őrölt fekete borssal.
A petrezselyem friss zöld ízt ad, míg a bors fokozza a leverpostei gazdag ízét.
Tálald a kész ételt, és élvezd a finom, szaftos leverposteis reggelit vagy uzsonnát.
Ez az étel kiváló reggeli vagy gyors vacsora, amelyet akár friss zöldségekkel is tálalhatsz, például paradicsommal vagy uborkával.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.