A marhahúst és sertéshúst vágd kis darabokra, majd egy nagy fazékban, forró olajon pirítsd meg őket, amíg minden oldaluk barna nem lesz.
A húsokat ne pakold túl a fazékban, hogy egyenletesen piruljanak.
Add hozzá a fokhagymát, zöldhagymát és a paprikát, majd pirítsd őket együtt, hogy kiadja az ízeket.
Ne pirítsd túl a fokhagymát, mert keserűvé válhat.
Öntsd hozzá a vízet, és add hozzá a kukoricát és a fehér babot. Főzd őket alacsony lángon 30-40 percig, hogy a hús és a zöldségek teljesen megpuhuljanak.
A babot előzőleg beáztathatod egy éjszakára, hogy gyorsabban megpuhuljon.
A krumplit és sárgarépát vágd kisebb kockákra, majd add hozzá a fazékhoz. Főzd még 20-30 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
A zöldségeket ne főzd túl, hogy megőrizzék a textúrájukat és ízüket.
Fűszerezd sóval, borssal és oregánóval, majd főzd további 10-15 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha szereted a pikáns ízeket, egy kis chili is adható hozzá.
Tálald melegen, friss korianderrel díszítve.
A koriander frissessége jól illik a gazdag leveshez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.