Lomi salmon avokádóval, friss és egészséges étel

Lomi salmon avokádóval

A Lomi Salmon egy tradicionális hawaii étel, amely friss lazaccal és zöldségekkel készül. A lime leve és koriander hozzáadása különleges, friss ízt ad a fogásnak. Az avokádó gazdag textúrát ad, amely tökéletesen illik a fűszeres lazachoz, így egy tökéletes ételt alkot. Ez az étel gyorsan elkészíthető, és tökéletes egy könnyed, de ínycsiklandó étkezéshez.

Előkészület 10 perc
Elkészítés N/A
Teljes 15 perc
350 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
200 g Friss lazacfilé
1 db Avokádó
1 db Vöröshagyma
2 ek. Friss koriander
2 ek. Friss lime leve
1 csipet
1 csipet Fekete bors
1 db Chili
2 ek. Olívaolaj

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A lazacfilét vágd apró kockákra.

    A lazacot éles késsel vágd, hogy ne törjön össze, és a darabok egyenletesek legyenek.

    2

    Az avokádót hámozd meg, távolítsd el a magját, majd kockázd fel.

    Az avokádót egy éles késsel vágd, hogy ne pürésedjen, és könnyen lehessen kockázni.

    3

    A vöröshagymát finomra vágd, a chilit apróra darabolj, és a koriandert is vágd fel.

    Ha enyhébb ízt szeretnél, csökkentsd a chili mennyiségét.

    4

    Egy tálban keverd össze a lazacot, avokádót, hagymát, chilit, koriandert, lime levet, olívaolajat, sót és borsot.

    A lime leve frissítő ízt ad, és kiemeli a lazac és avokádó ízét.

    5

    Hűtsd le a keveréket a hűtőben legalább 15 percig, hogy az ízek összeérjenek.

    Ha időd engedi, pihentesd tovább, hogy az ízek még jobban összeérjenek.

    6

    Tálald friss korianderrel díszítve, és kínáld sült kenyérrel vagy salátával.

    Tálaláskor friss koriandert szórj a tetejére, hogy friss ízt adjon az ételnek.