A lazacfilét vágd apró kockákra.
A lazacot éles késsel vágd, hogy ne törjön össze, és a darabok egyenletesek legyenek.
Az avokádót hámozd meg, távolítsd el a magját, majd kockázd fel.
Az avokádót egy éles késsel vágd, hogy ne pürésedjen, és könnyen lehessen kockázni.
A vöröshagymát finomra vágd, a chilit apróra darabolj, és a koriandert is vágd fel.
Ha enyhébb ízt szeretnél, csökkentsd a chili mennyiségét.
Egy tálban keverd össze a lazacot, avokádót, hagymát, chilit, koriandert, lime levet, olívaolajat, sót és borsot.
A lime leve frissítő ízt ad, és kiemeli a lazac és avokádó ízét.
Hűtsd le a keveréket a hűtőben legalább 15 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha időd engedi, pihentesd tovább, hogy az ízek még jobban összeérjenek.
Tálald friss korianderrel díszítve, és kínáld sült kenyérrel vagy salátával.
Tálaláskor friss koriandert szórj a tetejére, hogy friss ízt adjon az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.