A friss lazacot vágd apró kockákra, és tedd egy tálba. A lazacnak frissnek és hidegnek kell lennie, hogy megfelelő textúrát és ízt adjon az ételnek.
A lazacot a legjobb frissen használni, és ha lehet, ügyelj arra, hogy a hal ne legyen fagyasztott, mivel az rontja az étel textúráját.
A paradicsomot és a vöröshagymát vágd apró kockákra, és add hozzá a lazachoz.
A paradicsom és a hagyma hozzáadása frissességet és édes ízt ad a Lomi salmonnak.
A chili paprikát apró karikákra vágd, és add hozzá a halhoz a többi hozzávalóval együtt.
A chili egy kis csípősséget ad az ételnek, de ha nem szereted a csípőset, nyugodtan hagyhatod el.
Add hozzá a koriandert és cilantro-t, hogy friss ízt adjon az ételnek. A zöldfűszerek kiemelik a lazac ízét.
A koriander és a cilantro használata frissítő hatással van az étel ízére. A cilantro íze intenzívebb, míg a koriander lágyabb.
Végül öntsd rá a citromlevet, sózd és borsozd az ételt, és alaposan keverd össze.
A citromlé frissességet ad, miközben kiemeli a lazac ízét. Ha szeretnéd, egy kevés lime levet is hozzáadhatsz.
Tálald frissen, és élvezd a Lomi salmont hideg előételként vagy egy könnyű étkezésként.
A Lomi salmon legjobb hidegen, tehát tálalás előtt érdemes hűtőben pihentetni néhány percig.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.