A marhahúst vágd vékony csíkokra, hogy gyorsabban és egyenletesebben süljenek. A hús minősége kulcsfontosságú a recept sikeréhez, válassz friss és jó minőségű húst.
Használj éles kést a hús szeleteléséhez, hogy ne törjön össze, hanem szép egyenletes csíkokban vágd.
A vöröshagymát és a paradicsomot is vágd csíkokra, hogy a zöldségek jól passzoljanak a húsdarabokhoz.
A hagymát vágd vékony szeletekre, hogy gyorsabban puhuljon és édesebb legyen a végén.
Egy nagy serpenyőben vagy wokban forrósítsd fel az olívaolajat, és add hozzá a felaprított fokhagymát és a chili paprikát. Pár percig pirítsd, hogy az olaj átvegye az ízeket.
A fokhagymát ne pirítsd túl, mert könnyen megéghet, és keserű lesz!
Tedd bele a marhahúst a serpenyőbe, és gyorsan pirítsd meg, hogy a hús kívülről szép kérget kapjon, de belül még szaftos maradjon.
Ne zsúfold túl a serpenyőt, mert a hús nem pirul meg, ha túl sokat teszel bele egyszerre.
Miután a hús elkészült, add hozzá a gluténmentes szójaszószt, a paradicsomot és a hagymát. Az összetevőket keverd össze, és hagyd főni pár percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Ha szereted az édesebb ízeket, egy kis mézet is adhatsz hozzá a szószhoz.
Végül szórd meg friss korianderrel, és tálald körettel, például főtt rizzsel.
A koriander friss ízt ad, de ha nem szereted, helyettesítheted petrezselyemmel is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.