A marhahúst vágd vékony csíkokra. A póréhagymát, a vöröshagymát és a piros paprikát szeleteld fel.
A hús csíkokra vágása segít, hogy gyorsan átsüljön, és megőrizze a puhaságát.
Egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, és a marhahúst pirítsd meg minden oldalán, amíg szép barna nem lesz.
A hús gyors pirítása segít megőrizni a szaftosságát. Ne pirítsd túl, hogy ne száradjon ki.
Add hozzá a felaprított hagymákat, paprikát és fokhagymát, majd pirítsd őket 2-3 percig.
A zöldségeket ne hagyd túl sokáig, mert megőrzik frissességüket, és roppanósak maradnak.
Öntsd hozzá a fehérbort és a szójaszószt, majd keverd össze alaposan.
A fehérbor és a szójaszósz íze összeér, így gazdagítja az ételt. Ha szeretnéd, egy kis húslevest is hozzáadhatsz.
Add hozzá a felkockázott paradicsomot, és főzd tovább 5-7 percig, hogy a paradicsomok levet engedjenek.
A paradicsomot ne főzd túl, hogy megőrizzék friss ízüket.
Közben egy másik serpenyőben pirítsd meg a zöldségeket, mint a brokkolit vagy más szezonális zöldségeket, hogy ropogósak maradjanak.
A zöldségeket egyenletesen süsd, hogy mindegyik oldal megpiruljon és ínycsiklandó legyen.
Tálald a lomo saltadót a sült zöldségekkel, és szórd meg friss borssal.
A friss bors kiemeli az étel ízeit, és frissességet ad a fogásnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.