A sütőt melegítsd elő 180 fokra (légkeveréses sütő esetén 160 fokra). Készíts elő 12 muffinformát.
Ha nincs muffinformád, használhatsz papír kapszlikat is, de ebben az esetben érdemes egy muffin sütőformába helyezni őket.
A vajat olvaszd fel, majd keverd össze a cukorral és a vaníliás cukorral, amíg krémes állagot nem kapsz.
A vajat ne olvaszd túl, csak annyira, hogy folyékony legyen.
Add hozzá a tojásokat egyenként, és jól keverd el a masszát.
A tojásokat szobahőmérsékleten használd, így jobban elkeverednek a tésztában.
A lisztet és a sütőport keverd el egy tálban, majd apránként add hozzá a vajas keverékhez.
A lisztet szitáld át, hogy elkerüld a csomósodást.
A tejet is add hozzá fokozatosan, miközben kevergeted, hogy sima tésztát kapj.
A tejet szobahőmérsékleten használd.
A friss málnát óvatosan keverd a tésztába, hogy a gyümölcs ne törjön össze teljesen.
A málnát lisztbe is forgathatod, mielőtt a tésztába kevered, így kevésbé süllyed le a cupcake aljára.
Töltsd meg a muffinformákat a tésztával, majd süsd őket 20-25 percig, amíg a tűpróbát kiállják.
Ne töltsd túl a formákat, mert a tészta kifolyhat sütés közben.
Miután megsültek, hagyd őket hűlni a formában 5 percig, majd helyezd át őket egy rácsra, hogy teljesen kihűljenek.
A rácson hagyva a cupcake-ek egyenletesen hűlnek ki, és nem áznak el.
A sütőt melegítsd elő 180 fokra (légkeveréses sütő esetén 160 fokra). Készíts elő 12 muffinformát.
Ha nincs muffinformád, használhatsz papír kapszlikat is, de ebben az esetben érdemes egy muffin sütőformába helyezni őket.
A vajat olvaszd fel, majd keverd össze a cukorral és a vaníliás cukorral, amíg krémes állagot nem kapsz.
A vajat ne olvaszd túl, csak annyira, hogy folyékony legyen.
Add hozzá a tojásokat egyenként, és jól keverd el a masszát.
A tojásokat szobahőmérsékleten használd, így jobban elkeverednek a tésztában.
A lisztet és a sütőport keverd el egy tálban, majd apránként add hozzá a vajas keverékhez.
A lisztet szitáld át, hogy elkerüld a csomósodást.
A tejet is add hozzá fokozatosan, miközben kevergeted, hogy sima tésztát kapj.
A tejet szobahőmérsékleten használd.
A friss málnát óvatosan keverd a tésztába, hogy a gyümölcs ne törjön össze teljesen.
A málnát lisztbe is forgathatod, mielőtt a tésztába kevered, így kevésbé süllyed le a cupcake aljára.
Töltsd meg a muffinformákat a tésztával, majd süsd őket 20-25 percig, amíg a tűpróbát kiállják.
Ne töltsd túl a formákat, mert a tészta kifolyhat sütés közben.
Miután megsültek, hagyd őket hűlni a formában 5 percig, majd helyezd át őket egy rácsra, hogy teljesen kihűljenek.
A rácson hagyva a cupcake-ek egyenletesen hűlnek ki, és nem áznak el.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.